Esimese koolikella ootel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valivad kohta: Kristiina Theresa Miller (vasakul) ja Berit Biene pole veel otsustanud, kas istuvad esimesse pinki, kus fotograafile pildi jaoks poseerisid, või valivad hoopis uue koha.
Valivad kohta: Kristiina Theresa Miller (vasakul) ja Berit Biene pole veel otsustanud, kas istuvad esimesse pinki, kus fotograafile pildi jaoks poseerisid, või valivad hoopis uue koha. Foto: Dmitri Kotjuh

Hilisõhtused telekavaatamised ja õues uitamised on alates eilsest 3179le Järvamaa üldhariduskoolide õpilasele möödanik. Suvi on läbi ja jälle käes aeg tarkust taga nõuda.

Pole kahtlustki, kelle kõrvale Türi põhikooli vastne Ib klassi õpilane Kristiina Theresa Miller täna koolipingis istub. Tema parim sõbranna Berit Biene arvab sama.

Esmaspäeva lõunal käisid tüdrukud juba tiiru koolimajaski ja teavad juba, et nende klass asub teisel korrusel. Paremat kätt teine uks. Klassist leidsid nad eest õpetaja, kes seal viimaseid asju ette valmistades oli esimese koolipäeva eel vaat ehk suuremaski ärevuses kui tüdrukud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles