Uued õpetajad on proovikivideks valmis

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motiveeritud: neljapäeval, pärast Järvamaa õpetajatele Raul Rebase poolt peetud motivatsiooniloengut võisid teiste hulgas ka Liisi Sakkool (vasakul) ja Eva Jakovlev kinnitada, et nemad on kooliks valmis.
Motiveeritud: neljapäeval, pärast Järvamaa õpetajatele Raul Rebase poolt peetud motivatsiooniloengut võisid teiste hulgas ka Liisi Sakkool (vasakul) ja Eva Jakovlev kinnitada, et nemad on kooliks valmis. Foto: Dmitri Kotjuh

Uuel õppeaastal jagub Järvamaa koolidesse nii uusi direktoreid kui ka uusi õpetajaid. Peale selle alustab Türil tegutsemist päris uus, Gaia kool.

Neljapäeval oli Paide kultuurikeskuses tavapärane Järvamaa õpetajate õppeaasta avaseminar ning pärast pikka suvepausi oli kolleegidel võimalus kohtuda tuttavatega ning uudistada ka uusi nägusid.

Vastseid koolijuhte on maakonnas sel õppeaastal koguni viis: Järva-Jaani gümnaasiumil, Peetri koolil, Koeru keskkoolil, Väätsa põhikoolil ja Vodja koolil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles