Paadunud liiklushuligaan seadis ohtu kümneid elusid

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle Audi 6-ga on politseinikud tänavu võidu kihutanud juba kahel korral. Kolmapäeval õhtul sai lisaks Audile kannatada ka kaks politseiautot.
Selle Audi 6-ga on politseinikud tänavu võidu kihutanud juba kahel korral. Kolmapäeval õhtul sai lisaks Audile kannatada ka kaks politseiautot. Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Türil elav 25aastane Maario, kes pool aastat tagasi põgenes meeletu kiirusega politseinike eest, seadis kolmapäeva õhtul ohtu kümnete Tallinna–Tartu maanteel sõitnud inimeste elud, kihutades jälle pöörase kiirusega.

Kolmapäeval kella 22.15 ajal tankis alkoholijoobes Maario Tartumaal Audisse kütust ja kihutas sealt maksmata minema. Politseile anti teada, et Audil puuduvad numbrimärgid ja ta sõidab mööda Tallinna–Tartu maanteed Tallinna poole.

Politseinikud märkasid numbrimärkideta Audit Adaveres ja andsid talle peatumismärguande. Audi lisas kiirust ja suundus Tallinna poole. Pööras seejärel ringi ja sõitis Tartu poole tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles