Lipi-Lapi äri laiendab haaret

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lipi-Lapi äri müüja Merle Nurmik tutvub kodusisustusosakonna kaupadega. Värskelt avatud osakonnas on  pereäris töötava Jaanika Lillenthali ütlust mööda romantilised ja armsad esemed, mis teevad ühest kodust kodu.
Lipi-Lapi äri müüja Merle Nurmik tutvub kodusisustusosakonna kaupadega. Värskelt avatud osakonnas on pereäris töötava Jaanika Lillenthali ütlust mööda romantilised ja armsad esemed, mis teevad ühest kodust kodu. Foto: Dmitri Kotjuh

Eile õhtul kell viis avas aastaid põhiliselt kangapoena tegutsenud pereäri Lipi-Lapi oma ruumides kodusisustusosakonna.

Uusi ruume värske osakond rentima ei pidanud. Pereäris töötav Jaanika Lillenthal ütles, et äri on kestnud juba 20 aastat ning sellest viimased neli on tegutsenud ka käsitööpood.

Käsitööpoe juures on üks ruum, kus siiani tegutsesid õpitoad, kuid praegu on Lillenthali ütlust mööda  tegevus vaiksemaks jäänud. «Hakkasin sisustuskaupa tooma, aga ruumi jäi väheks. Siis kolisingi õpituppa uue poe,» selgitas ta. «Kui õpitoad neli aastat tagasi igal laupäeval algasid, olid need hästi populaarsed, aga praegu on teisi tegijaid tulnud nii palju, et ruum ei leidnud enam nii suures mahus kasutust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles