Paide hakkab taas edukaid ettevõtteid otsima

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide raekoda.
Paide raekoda. Foto: Tiit Reinberg

Paide linna ettevõtluskonkursile oodatakse kandidaate hiljemalt 10. septembriks, parimaid selgitatakse neljas kategoorias.

Paide linnavalitsuse ettevõtlusspetsialist-analüütik Rita Laanetu andis teada, et ettevõtluskonkursi käigus selgitatakse ning tunnustatakse tublisid füüsilisest isikust ettevõtjaid ja äriühinguid, kes on pakkunud viimase aasta jooksul parimaid kohalikke tooteid ja teenuseid, on panustanud Paide linna tegevustesse ja arengusse ning toetanud kohalikku kogukonda ja on olnud heaks tööandjaks.

Laanetu lisas, et kandidaate võivad konkursile üles seada juriidilised isikud, sealhulgas kandidaat ise ning organisatsioonid, asutused ja eraisikud. Kandidaate on võimalik esitada neljas  kategoorias- parim tööandja, parim toetaja, parim kohalik toode või teenus ja parima  teeninduskultuuriga ettevõte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles