Ranitsatoetus aitab koolimineku kulusid leevendada

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Leila Joosepson elab Kareda vallas, läheb tema poeg Joosep (pildil) esimesse klassi Koeru keskkoolis. Toetus, mis Joosepson kätte saab, on 100 eurot, mida Koeru vald maksab kõigile Koeru kooli minevatele lastele. Joosepson märkis, et toetusest on talle kindlasti abi, sest mõni asi on pojale veel ostmata.
Kuigi Leila Joosepson elab Kareda vallas, läheb tema poeg Joosep (pildil) esimesse klassi Koeru keskkoolis. Toetus, mis Joosepson kätte saab, on 100 eurot, mida Koeru vald maksab kõigile Koeru kooli minevatele lastele. Joosepson märkis, et toetusest on talle kindlasti abi, sest mõni asi on pojale veel ostmata. Foto: Dmitri Kotjuh

Uue õppeaasta eel leiavad omavalitsused jälle võimalusi jagada oma kooliuusikutele nii-öelda ranitsatoetust, mis tänavu kõigub omavalitsuseti 150 eurost 64 euroni.

Kui omavalitsuste summasid võrrelda, siis eelmisel aastal oli niinimetatud võitjavald Kareda 130 euroga, tänavu lisab Paide vald oma eelmise aasta toetussummale 22 eurot ja jagab kooliminejaile 150 eurot.

Kõige rohkem on suurenenud Koeru valla toetus, mis on eelmise aasta 32 eurolt teinud 68eurose hüppe 100 eurole. Kõige vähem, 64 euroga, toetab esimesse klassi minejaid Türi vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles