Uus hooaeg tuleb meluga

Marika Rajamäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Kontserti esindavad laupäeval Paide kultuurikeskuse hooaja avamisel saksofonist Villu Veski ja akordionist Tiit Kalluste, kes tulevad siia tagasi 7. aprillil kavaga «Elu ilma Grammyta».
Eesti Kontserti esindavad laupäeval Paide kultuurikeskuse hooaja avamisel saksofonist Villu Veski ja akordionist Tiit Kalluste, kes tulevad siia tagasi 7. aprillil kavaga «Elu ilma Grammyta». Foto: Paide kultuurikeskus

Juba neljandat korda alustab Paide kultuurikeskus uut hooaega suuremalt kui muidu nii majas sees kui väljas, nii omade kui külalisesinejatega, nii sportlaste kui laadamüüjatega.

Paide kultuurikeskuse müügijuht Maive Premet on saanud kuni viimaste päevadeni lisada midagi hooaja avalöögi kavasse, mis mahutab etenduste, kontsertide, ettevõtmiste ja huviringide tutvustusi, aga ka filme ja jalakeerutustki.

«Sel laupäeval on meil jälle külas Rahvusooper Estonia, kes etendab 14. oktoobril Paides kaks korda muusikali «Mees La Manchast» ja 10. veebruaril kaks korda balletti «Bajadeer»,» täpsustas Premet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles