Lasteaiaõpetajad panid oma meeled proovile

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Rohkem kui sada Imavere lasteaeda õppeaasta algust tähistama kogunenud lasteaiaõpetajat proovisid oma meelte erksust vaatamises, kuulamises ja tajumises.

Järvamaa koolieelsete lasteasutuste juhtide ühingu liige Siiri Poopuu sõnas, et Psühhobussi pakutud tunnipikkune loeng võlus kõiki 110 lasteaiaõpetajat 19st maakonna lasteaiast. «Ühiselt saime proovida ja tõdeda, kui erinevad me oleme oskuses vaadata, kuulata ja tajuda. Meiega tehtud katsetest tuli välja, kui valikuliselt ja suunatult meie meeled töötavad, ja see oli väga lahe kogemus,» selgitas ta.

Igal aastal augustis tehtaval  hooaja alguse kokkusaamisel tutvustavad lasteaiaõpetajad üksteisele ka uusi praktikaid. Seekord tutvustasid  Paide, Koeru, Imavere ja Järva-Jaani lasteaia õpetajad metoodikat «Kiusamisest vabaks!». Poopuu loodab, et nende headest näidetest innustuvad ka teised lasteaiad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles