Ujulad alustavad hooaega hinnatõusuga

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi eile oli suvine ilm ja järvedes vesi soe, jätkus vees sulistajaid ka äsja avatud Paide ujulasse.
Kuigi eile oli suvine ilm ja järvedes vesi soe, jätkus vees sulistajaid ka äsja avatud Paide ujulasse. Foto: Dmitri Kotjuh

Nii Paide kui ka Türi ujulas kallineb tavakülastajale pilet 50 senti, mis jätab õhtusel ajal Paide ujula külastamise endiselt odavamaks.

Kui Paides pääseb hinnatõusust, kui osta Paide E-piima spordihalli juhataja Urmas Rooba selgitusel mitme korra pilet või kuukaart, siis Türi ujula juhataja Luule Rohtvee lausus, et kergitas kõiki hindu kümme protsenti. «Hinnatõusust tähtsam on see, et külastajaid ootab ees varasemast nägusam ujula,» põhjendas Rohtvee.

Nii on suvel kõik Türi ujula basseini katkised plaadid vahetatud uute vastu ja täidetud uuesti põhja vuugivahesid. «Kui basseini korrastus jääb külastajatele märkamatuks, siis ujula valgemaks muutumist nähakse kindlasti, sest vahetasime kõik katkised lambid uute vastu,» lisas Rohtvee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles