Järvakad tõusid Türi krossil poodiumile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorsportlane Meico Vettik noppis laupäeval Kihlis olnud Eesti hobikrossiklubi võistlustelt 85kuubikuliste klassis kuldmedali.
Noorsportlane Meico Vettik noppis laupäeval Kihlis olnud Eesti hobikrossiklubi võistlustelt 85kuubikuliste klassis kuldmedali. Foto: Maria Karumets

Laupäeval oli Türi külje all Kihli motokeskuses Eesti hobikrossiklubi eelviimane motokrossietapp «Suure Munamäe torn 53», kus raske raja ja kuuma ilma kiuste sõitis end poodiumile ka neli järvalast.

Eesti hobikrossiklubi kuuendal, eelviimasel etapil osales 179 motosportlast 11 võistlusklassis. «Suure Munamäe torn 53» nime kandnud etapp oli ühtlasi Kihli raja selle hooaja viimane suur motoüritus. Viimaste nädalate kuivus tegi korraldustöö keeruliseks, sest 1,6 kilomeetri pikkune rada nõudis hoolsat kastmist.

Laupäeval  kohati valitsenud 27kraadine kuumus tegi päeva raskeks ka sõitjatele, kuid hoolimata sellest jõudis neli järvalast ka esikolmikusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles