Olümpianormi täitnud Grit Šadeiko: olen hirmust üle ega karda enam joosta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grit Šadeiko ei varjanud, et ootas võistluselt enamat. «Tean, millist vaeva olen treeningutel näinud ja kui see võistlustel tulemustega kokku ei lähe, paneb õlgu kehitama,» kommenteeris ta oma tulemust.
Grit Šadeiko ei varjanud, et ootas võistluselt enamat. «Tean, millist vaeva olen treeningutel näinud ja kui see võistlustel tulemustega kokku ei lähe, paneb õlgu kehitama,» kommenteeris ta oma tulemust. Foto: Reuters

Pekingis peetaval kergejõustiku-MMil sai Järvamaalt pärit Grit Šadeiko seitsmevõistluses 6213 punktiga 15. koha. Ühtlasi täitis ta Rio olümpiamängude normatiivi, Eesti rekordist jäi puudu kaheksa punkti.

Šadeiko ei varjanud, et ootas enamat. «Kaua ma räägin seda juttu, et küll minu võistlus ka tuleb. Kõige hullem on see, et tean, millist vaeva olen treeningutel näinud, ja kui see võistlustel tulemustega kokku ei lähe, paneb õlgu kehitama,» lausus ta.

Juba avapäeva järel oli Šadeiko rahulolematu ja ütles, et ilmselt sattus võistlus aklimatiseerumise mõistes tema jaoks halvale päevale. «Olen hommikust saadik nagu vati sees. Käib pidev otsimine, ma ei tunne end iseendana,» lausus ta esimese päeva kokkuvõtteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles