Vabatahtlikud panid suvelaagrile punkti

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KENK/Erakogu

Laupäeval lõppes Imavere avatud noortekeskuse ja Kesk-Eesti noorsootöö keskuse koostöös korraldatud üheksas rahvusvaheline vabatahtlike laager, kus osales kokku 20 inimest üle Euroopa ja kaugemaltki.

Kesk-Eesti noorsootöö keskuse juhataja Kati Nõlvaku sõnul osales laagris noori kaheksast riigist: Austriast, Ungarist, Itaaliast, Hispaaniast, Prantsusmaalt, Tšehhist, Hiina vabariigist(mitteametlikult Taiwan) ja Eestist.

«Suur osa laagris viibijate peamiseks tegevusalaks on veel õppimine, kuid on ka neid, kes on oma elukutse juba leidnud, näiteks oli sel aastal laagris lasteaiakasvatajaid, muusika produtsent ja ettevõtja. Peamiseks ajendiks laagris osalemiseks on tahe teha midagi head,“ sõnas üks laagri peakorraldajatest, Imavere valla noorsootöö spetsialist Maarja Okas „ning loomulikult on see hea viis tutvuda teiste riikidega ning tõelise Eesti eluga, mitte näha ainult nö turistilõkse.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles