Festivalile anti juubelihõngu kringli ja ilutulestikuga

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kümnendale kartulitrükifestivalile andis juubeli hõngu avamisel ühine kringlilt küünalde puhumine ja õhtune ilutulestik.

Kartulitrükifestivali korraldava mittetulundusühingu Potatoprint esindaja Katri Kuusk sõnas, et tänavu järjekorranumbrit kümme kandval festivalil on tavapärane av külastajaid. „Koos esinejatega tuleb osalejatering tänavu üle 40, kuid stabiilselt on kohal meid 30 ringis ja nii on meid olnud kõik need kümme aastat,“ sõnas ta.

Pidulikumaks muudeti Türi vallas Kabalas toimuva juubelihõngulise festivali avamine, kus koos puhuti leek kringlile seatud kümnelt küünalt ja sooviti ikka festivali jätkumist ning nauditi ka väikest ilutulestikku.  Kuusk lisas, et toimumisaastaid võtab kokku ka peale festivali toimuvad näitused kümne aasta jooksul valminud töödest. „Kevadel oli ülevaatenäitus väljas Kaunases,“ täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles