Paide jalgpallurid tabasid latti ja posti

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Linnameeskond ja JK Narva Trans
Paide Linnameeskond ja JK Narva Trans Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuna Paide linnameeskonna rünnakud tabasid värava asemel latti ja posti, tuli tänases Premium liiga kohtumises tunnistada Narva Transi paremust.

Paide linnameeskond kohtus täna Narvas sealse Narva Transiga. Soccernet.ee vahendusel annab Raul Ojassaar teada, et esimese posti tabamuse lööb Paide linnameeskond juba mängu kolmandal minutil.

Järgmisena tabab Paide linnameeskonna löök 15 meetrilt narvakate väravale latti ja õige varsti asub Narva Trans penalti löögist juhtima 1: 0.

Ka teisel poolajal on Paide jalgpallurid küll aktiivsed ründama, kuid väravani siiski ei jõuta.  Kuigi värava asemel latti tabavad mõnel korral ka Narva Transi mängijad, jõuavad nad 74. mänguminutil veelkord õnnestunud tabamuseni ja teevad mänguseisuks 2:0. Selle tulemusega Narva Trans ka mängu võidab ja kindlustab turniiritabelis oma kuuendat kohta. Paide linnameeskond asub turniiritabelis neist koha võrra allpool seitsmendal kohal.

Järgmine Paide linnameeskonna mäng toimub 28. augustil Paides Tallinna FC Levadiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles