Seeniorratsutaja alustas võidukalt

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaa ratsutajatest asus peale kolmevõistluse esimest ala, koolisõitu, seeniorratsutajatest juhtima Koordi tallide ratsutaja, täna keskpäeval algab maastikukross.

Eile algas Koordi tallides Järvamaal Eesti meistrivõistlused kolmevõistluses juunioridele ja seenioridele. Koos sellega peetakse Eesti ratsaspordi liidu kolmevõistluse karikasarja viies etapp.

Võistluste peakohtunik Anu Laanet andis teada, et nelja ala peale kokku toimub 47 starti, sealhulgas osalevad ka Järvamaa ratsutajad. Peale esimese ala, koolisõidu lõppu läks järvamaalastest kõige paremini seenioride klassis võistlevad Koordi tallide ratsutajal Vilvi Laanetil hobusel Well Timed, kes asus juhtima. Laanet lisas, et seeniorite arvestuses on sportlastel väga väikesed vahed ja nii on ka järgmistes startides neil eksimisvõimalused pea olematud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles