Brassimängijad panevad Türil pillid hüüdma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 20 hakkavad Türi kultuurikeskuse laval kõlama vaskpuhkpillid ja aastast pausi pidanud Brasside Brassing toob kevadpealinna kokku vaskpuhkillimängijad.

«Eelmisel aastal jäi vahele jah. Selle sündmuse toimumine oleneb suuresti näiteks ERSO, rahvusooperi või kaitseväe orkestri tööplaanist: kui neil on augusti lõpus tihe töögraafik, siis polegi professionaalseid ansambleid, keda kutsuda,» selgitas ürituse eestvedaja, Eesti kaitseväe orkestri metsasarvemängija veebel Meelika Mikson.

Eelmistel kordadel on Brasside Brassingule tulnud kollektiivid andnud päeva jooksul kontserte mitmel pool Türi vallas ja Paideski, tänavu on vaid kontserttantsuõhtu. «Meile on oluline, et õhtune pidu oleks tõesti kontserttantsuõhtu, kus inimesed saaksid kvaliteetse puhkpillimuusika järgi tantsu keerutada, samas need, kel tantsuhuvi puudub, võiksid vabalt ka lihtsalt istudes seda kõike nautida,» selgitas Mikson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles