Vinge sisu hakkab võtma väärikat vormi

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vodja kooli ühe kehvema ruumi, koolisaali täielikku muutust paneb tähele kindlasti kogu koolipere, sest siin on tehtud siiani nii võimlemistunde kui ka ühiskogunemisi.
Vodja kooli ühe kehvema ruumi, koolisaali täielikku muutust paneb tähele kindlasti kogu koolipere, sest siin on tehtud siiani nii võimlemistunde kui ka ühiskogunemisi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui Vodja kooli juhatajat rõõmustab uus kütte- ja ventilatsioonisüsteem, siis koolipere võtab usutavasti ahhetusega vastu uuenenud söögi- ja klassiruumi ning aula. Kõik saab korda omaniku raha eest.

Vodja koolimaja juurde jõudja näeb ehitustöödele omast siginat-saginat. Eelmisel kolmapäeval vuras kooli peremees Indrek Kuuse traktoriga muru niita ja direktor Riina Põldvee rääkis pargiteel jalutades telefoniga.

«Kooli sisu on meil kõik need tegutsemise kümme aastat vinge olnud, kuid viimased kolm aastat on omanikud aina rohkem panustanud ka vormi ehk ehitusse. Usun, et paari aasta pärast on meiegi mõisas asuv kool kui prillikivi,» selgitas Põldvee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles