Järva maavanem autasustas arvamusfestivali eestvedajaid teenetemärgiga

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvamusfestivali üks korraldajatest Maiko Kesküla näitab plaani, mille järgi vabatahtlikud lava ehitavad.
Arvamusfestivali üks korraldajatest Maiko Kesküla näitab plaani, mille järgi vabatahtlikud lava ehitavad. Foto: Andrus Kopliste/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Maavanem Alo Aasma autasustas Arvamusfestival eestvedajaid Kristi Liivat ja Maiko Kesküla Järvamaa teenetemärgiga. Kõrge tunnustuse pälvisid nad Järvamaa Arvamusfestivaliga õnnistamise ning Eesti vaimult palju suuremaks muutmise eest.

Maavanem Alo Aasma ütles, et Kristi ja Maiko ning kogu festivali korraldustoimkond on teinud ära kuldaväärt töö, sest Arvamusfestival on midagi erakordset, mis teeb Järvamaa mitte ainult geograafilises vaid ka vaimses ning sisulises mõttes noil festivali päevadel Eestimaa keskpunktiks. „See on Järvamaa jaoks suur õnn, kuid veel enam võimalus, mida peame järgmiste festivalidega püüdma aina enam ka enda heaks töötama panna. Kui oma kaardid hästi välja mängime, on see meie kauaigatsetud hüppelauaks ning parimaks võimaluseks oma kaunist maad ning ilusaid inimesi tutvustada, südamaad ja selle saladusi eestlastele avada,“ lisas maavanem.

Maavanem andis Järvamaa teenetemärgid Kristi Liivale ja Maiko Keskülale üle täna, 16. augustil.

Järvamaa teenetemärk on asutatud 2001. aastal ja see antakse isikule Järva maakonna arengule oluliselt kaasa aidanud töö ja tegevuse tunnustamiseks või Järva maakonna jaoks olulise saavutuse tunnustamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles