Uued ootekojad jäävad vallarahva püstitada

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paidelane Merle Martinson (vasakul) töötab Ahulas algklassiõpetajana ning on bussiootekoja kasutaja. Nagu ka Elsa Nurmela, kes vähemalt kahel korral nädalas oma emal Ahulas külas käib. Ootekoja taastamist peavad nad äärmiselt oluliseks, sest sõitjaid, kes tuule, vihma, tuisu ja palava päikese eest varju otsivad, on alati.
Paidelane Merle Martinson (vasakul) töötab Ahulas algklassiõpetajana ning on bussiootekoja kasutaja. Nagu ka Elsa Nurmela, kes vähemalt kahel korral nädalas oma emal Ahulas külas käib. Ootekoja taastamist peavad nad äärmiselt oluliseks, sest sõitjaid, kes tuule, vihma, tuisu ja palava päikese eest varju otsivad, on alati. Foto: Dmitri Kotjuh

Sel suvel on maanteeamet Järvamaal lammutanud kümmekond bussiootekoda. Teeremondile ette jäänute asemel ehitab amet uued, teiste asendus olevat aga kohaliku omavalitsuse ülesanne.

Paidelane Elsa Nurmela käib kaks korda nädalas Ahulas elavat ema vaatamas. Bussiga. Ühel korral «õnnestus» tal Ahulas bussi oodata tund aega. Seda ei tulnudki.

Teeremondile jalgu jäänud ootekoja taastamist peab Nurmela väga oluliseks. Nüüd, kui peatus on nihkunud sada meetrit, pole võimalik ilmaolude eest ka teisele poole teed minna, sest bussi tulles ei jaksa sealt siiapoole teed joosta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles