Meister nii nime kui ka tegude poolest

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võõrleegionäridest meeskonnakaaslaste kõrval on Kristen Meister suhteliselt lühikene, aga Paides Laia tänava korvpalliväljakutel pallitrikke näidates tundub, et 191 cm jätkub täiesti, et kikivarvule tõustes palli lihtsalt korvi pista.
Võõrleegionäridest meeskonnakaaslaste kõrval on Kristen Meister suhteliselt lühikene, aga Paides Laia tänava korvpalliväljakutel pallitrikke näidates tundub, et 191 cm jätkub täiesti, et kikivarvule tõustes palli lihtsalt korvi pista. Foto: ANDRUS KOPLISTE

Türilt pärit Kristen Meister (21) on meister mitte ainult nime poolest. Noormees tuli kevadel Tartu Ülikooli/Rocki korvpallimeeskonnaga Eesti meistriks ehk kuulub väga valitud seltskonda.

Korvpalluri elu võib olla võluv, ka siinsamas Eestis. Piisab sellest, et meeskonnal läheb hästi ja oledki staar. Sinule, jah just sinule on suunatud saalitäied silmad, tantsutüdrukute naeratused ja meediaväljaannete raugematu huvi.

Nooruke Kristjan Meister teab seda kõike, on kõike kogenud, kuid on vabalt valmis rääkima ka elukutselise sportlase argipäevadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles