Unistuse kodu võib asuda Kuul või keset Järvamaa metsi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ma tahaksin elada majas, kus mul oleksid oma robotid. Mu maja võiks olla vee all. Seal võiks olla kümme tuba. Minu maja juures võiks olla delfiinid ja sõbralik mõõkkala. Oleksin ise mõõkkalade treener.
Risto 8 a
Ma tahaksin elada majas, kus mul oleksid oma robotid. Mu maja võiks olla vee all. Seal võiks olla kümme tuba. Minu maja juures võiks olla delfiinid ja sõbralik mõõkkala. Oleksin ise mõõkkalade treener. Risto 8 a Foto: Erakogu

Arvamusfestivali üleskutsest kirjutada ja joonistada teemal «Minu tulevikukodu» võttis osa 174 I–IV  klasside õpilast.

Laste unistuste kogumise eestvedaja Kersti Viilupi ütlust mööda oli üleskutse mõte julgustada lapsi mõtisklema loovalt ja ausalt oma ja kodumaakonna tuleviku teemadel. «Väga vahva on lugeda kõige nooremate osalejate mõtteid endast suurena. Mõni unistab lossist, mõni Kuule lendamisest,» lausus ta.  «Väga soe tunne on lugeda mõtteid, millest võib aimata lapse loodusearmastust, sest tahetakse elada just maal järve kaldal, kasvatada söögipoolist, hoolitseda laste ja lemmikloomade eest.»

Laste unistusi tulevikukodust saab lugeda ja näha arvamusfestivali ajal Paide Vallimäel ja festivali alal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles