Rahvajooksule saab end kirja panna soodushinnaga

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Paide-Türi rahvajooksul on kasutusel registreerumissüsteem. Soodushinnaga kirjapanek kestab 31. augustini.

34. Paide-Türi rahvajooksu korraldajad annavad teada, et alanud on kirjapanek 4. oktoobril toimuvale rahvajooksule. Osalustasu saab maksta jooksu kodulehel www.rahvajooks.ee registreerudes pangalingi kaudu.

Alates 1. septembrist saab end jooksule kirja panna Paide ujulas (Ruubassaare tee 5), Paide spordihallis (Aiavilja 1), Türi spordiklubide liidus (Kalevi 9, Türi), Türi ujulas (Tallinna 60). Järvamaa õpilastel on võimalik end registreerida ka koolides. Firmadel, spordiklubidel ja koolidel on võimalik registreerida elektroonilise nimekirjaga ja tasuda arve alusel. Osalejate eelkirjapanek jooksule toimub tavahinnaga kuni 2. oktoobril kella 17ni.

Kui soovitakse vahetada distantsi, jooksja nime vms saab seda teha 20. septembrini tasuta. 21. septembrist kuni 2. oktoobrini on vahetus tasuline ja maksab 5 eurot. 3. ja 4. oktoobril ümbervahetusi teha ei saa.

Registreerimine jooksu päeval, 4. oktoobril, ainult Paide kultuurikeskuses kella 9st 12ni ja Kirna seltsimajas kella 10st 11.30ni võistluspäeva hindadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles