Türi linna pargis langetati puid

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Silvi Lukjanov

Türilastele torkab silma kultuurikeskuse vastas asuvas pargis tehtud puude langetus, nii mitmegi inimese meelest on maha saetud suured elujõus puud.

Mitmed Türi linna elanikud pöörasid Järva Teataja tähelepanu linna Kooli pargis toimuvale. Oma nime mitteavaldada sooviv naisterahvas tahtis teada, miks langetatakse pargis puid. «Maha on võetud suured elujõus puud, kellele nad küll ette jäid,» imestas ta. «Mõtlesin, et saan oma küsimustele vastuse vallalehest, no ei ridagi. Ka valla kodulehelt ei leidnud pargist puude saagimise kohta midagi,» lisas ta.

Meelehärmi tekitas pargipuude langetus ka eakale linnakodanikule, kes tõdes läbi huumori, et ju nii tahaks vallavalitsus toimida iga vanuri ja veidigi haige inimesega. «Milleks hoida või hoidku selle eest veel ravimisele raha kulutada, ots peale ja rahu majas,» sõnas ta tundmatuks jääda eelistades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles