Vabatahtlikud päästsid kahe vanahärra elu

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosna-Alliku kandis 5. augusti varastel tundidel leitud vaevaliselt liikunud 83aastase Einarti elukohaks osutus Türi linn.
Roosna-Alliku kandis 5. augusti varastel tundidel leitud vaevaliselt liikunud 83aastase Einarti elukohaks osutus Türi linn. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalal kadunud inimeste otsingule keskendunud vabatahtlikud päästsid kahel järjestikusel ööl kahe eaka järvalase elu.

Pärast hukkununa leitud teismelise otsingute lõppu Valga- ja Viljandimaa piiril sõitis Operatiivse Otsingugrupi Harjumaa koordinaator tallinlane Siim Rohtla teisipäeva, 4. augusti öösel tagasi koju. Kaks kilomeetrit enne Mäo risti kell 3.43 märkas ta teise autos olnud vabatahtlikuga tee ääres tumedas rõivais kõndivat inimest. Õhukestes dressides 67aastane Ants soovis jõuda Paidesse.

Kogenud otsijana mõistis Rohtla, et vanahärral on väga külm: tema keha oli kangevõitu ja rinnalt ta risti olevaid käsi ära ei võtnud. Autotermomeeter näitas 7-8 soojakraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles