Noortaluniku toetus ajendas isa troonilt tõukama

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imavere vallas vilja kasvatav Mihkel Pullisaar vahetas osaühingus isalt juhirolli üle võttes vana tehnika uue vastu, sest igakuistele liisingumaksetele vaatamata on tema meelest nii tulusam teravilja kasvatada.
Imavere vallas vilja kasvatav Mihkel Pullisaar vahetas osaühingus isalt juhirolli üle võttes vana tehnika uue vastu, sest igakuistele liisingumaksetele vaatamata on tema meelest nii tulusam teravilja kasvatada. Foto: Andrus Kopliste/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Kui Imavere vallas vilja kasvatav Mihkel Pullisaar otsustas noortaluniku toetusega jätkata isa tegevust, siis loomakasvatajad Vallo Seera ja Kalli Hendrikson julgesid võtta üle vanemate talu.

Mihkel Pullisaar ütles, et 40 000 eurot noortaluniku toetust oli talle tõukeks isa tööd edasi teha.

Noortaluniku toetust saavad alla 40aastased maal põllumajandusettevõtlusega alustanud. «Nii vormistasimegi ettevõtte Tuule Agro OÜ, kus isa jätkab minu alluvuses agronoomina. Tõukasin kui isa troonilt,» ütles ta naljatades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles