Türil alustab tegutsemist uus kool

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süvendatult loodusharidust ja võõrkeeli õpetava Gaia kooli Türi filiaali avamise eest hea seisva Anneli Kirspuu enda laps on üks nendest, kes alustab tänavu septembris kooliteed Gaia koolis Türil.
Süvendatult loodusharidust ja võõrkeeli õpetava Gaia kooli Türi filiaali avamise eest hea seisva Anneli Kirspuu enda laps on üks nendest, kes alustab tänavu septembris kooliteed Gaia koolis Türil. Foto: ANDRUS KOPLISTE

Kui märtsis kirjutas Järva Teataja, et septembris võib Türil tegevust alustada uus kool, siis nüüd on Gaia kooli esindajatel selleks ministri allkirjaga tegevusluba olemas. Vaja on veel vaid vähemalt kümmet last.

«Praegu võin öelda, et minu lootusest alustada sügisest Türil Gaia kooli filiaali õpetajana, on saanud reaalsus,» hõiskas klassiõpetaja kutsega türilane Anneli Kirspuu. «Meie taotlusele on haridus- ja teadusministeerium väljastanud ministri allkirjaga tegevusloa kolmeks aastaks,» täpsustas ta.

Süvendatult loodusharidust ja võõrkeeli õpetava Gaia kooli Türi filiaali avamise eest hea seisva Anneli Kirspuu kava järgi alustab kool esialgu ühe klassiga ühisgümnaasiumi juures, kuid kooli maakonda toojana näeb ta seda tegutsemas omas majas üheksaklassilisena. Nii küsiti lubagi alustada alguses 1.–3. klassi liitklassina. Nii saavad Gaia kooli Türi filiaali õppima tulla esimest kuni kolmandat aastat kooliteed käivad lapsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles