Ida-Viru ettevõte tuleb Türile prügi vedama

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirnas elav Rein Randmaa on praeguse prügivedajaga väga rahul ja iga muudatus tekitab kahtlust, eriti kui sellest ei anna teada oma valla ametnikud, vaid mingi kauge kandi firma.
Kirnas elav Rein Randmaa on praeguse prügivedajaga väga rahul ja iga muudatus tekitab kahtlust, eriti kui sellest ei anna teada oma valla ametnikud, vaid mingi kauge kandi firma. Foto: ANDRUS KOPLISTE

Türi vallas hakkab 1. septembrist jäätmevedu korraldama uus firma, kes viib küll prügi minema praegusest pea poole odavama hinnaga, kuid teabe puudus ümberkorralduse kohta on elanikes tekitanud palju meelepaha.

Türi linnas elav Urve Tunder ja Kirnas elav Rein Randmaa tunnistasid, et kui neile ühelt Jõhvi prügifirmalt postkasti kiri potsatas, olid nad ikka üsna üllatunud. «Mõtlesin, et mis siis nüüd lahti on ja arvasin, et et tegu on eksitusega,» sõnas Randmaa.

Kui nad kirja lugedes mõistsid, et täitsa tundmatu Jõhvi firma annab teada, et hakkab vallas prügi vedama, olid nad veel rohkem hämmelduses. «Miks vallavalitsus mulle prügivedaja vahetusest teada ei anna? Miks vahetatakse? Mis sellest muutub? Kas ma pean üldse nõustuma? Nii palju tekkis küsimusi, millele oleksin tahtnud vallaametnikelt vastuseid,» tunnistas Tunder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles