Valgehobusemägi võõrustab rattapidu

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattamaratonide sari Estonian Cup jõuab sel suvel esimest korda Järvamaale ning toob siia võistlema tuhatkond spordisõpra. Pildil on Rakke rattamaratoni start 2013. aastal.
Rattamaratonide sari Estonian Cup jõuab sel suvel esimest korda Järvamaale ning toob siia võistlema tuhatkond spordisõpra. Pildil on Rakke rattamaratoni start 2013. aastal. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Mitte ainult Albu valla, vaid terve Järvamaa ühe suurema spordisündmusena sõidetakse 22. augustil Valgehobusemäe rattamaratoni. Spordisõpru oodatakse kohale muljetavaldav arv – tuhatkond.

See on esimene kord, mil mõne suure rattasarja osavõistlus satub Järvamaale. Tegelikult oleks aus öelda, et Valgehobusemäe rattamaraton hõlmab tervelt kolme maakonda. Jah, stardi- ja finišipaik on küll suusa- ja puhkekeskuses, kuid maratoniraja läbijad satuvad ka Lääne-Viru- ja Harjumaale.

Korralduseks kulub hulk vabatahtlikke

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles