Võrkpalliklubi teeb suveööpeo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

19. augustiks on põhjust kaardilt üles otsida Kohila, sööta selle kauni paiga koordinaadid oma GPSi ning lasta targal aparaadil ennast ja oma auto otse Öövollele ning sellega kaasnevale suurele suvelõpupeole juhatada.

Kohila Öövollele on oodatud nais- ja meespaarid ning mängud liival peetakse tulede ja tõrvikute valgel. Eelregistreerimine lõpeb 15. augustil ja võistlustulle saab söösta vaid 16 mees- ja teist samapalju naispaari.

Kohila võrkpalliklubi rajas 2005. aastal Kohilasse esimesed liivaväljakud, siis sündis ka mõte mängida pimedas üks rannavolleturniir. «Kuna tegu oli uudse ja atraktiivse sündmusega, kogus see kohe palju poolehoidu ja osalejasoovijaid on siiani tihtilugu rohkem, kui vastu võtta suudame,» rääkis klubi juhatuse liige ja treener Ingrid Kangur. «Öövolle on oma olemuselt siiski sport, turniiril osaleb tavaliselt ka palju kõrgliiga mängijaid, ka sel turniiril mängib peaaegu terve me naiskond.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles