Paide rullivõistlusele saab täna veel soodsamalt

Silvi Lukjanov
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Esimest aastat osamaksuga toimuval rulluisuvõistlusel „Paide Rull” tuleb homsel võistluspäeval osalemise eest maksta kümme eurot, tasuta saavad rada läbida vaid ajavõtuta lapsed ja hobirullitajad.

Rulluisuvõistlust „Paide Rull” korraldav E-Piima spordihalli asjaajaja Elo Öösalu sõnas, et esimest aastat osamaksuga toimuvale võistlusele on kirjapannuid juba 20 ringis. Varasematelgi aastatel on enamus osalejaid tulnud samal päeval, kuid tänavu on võistluspäeval kirjapanek poole kallim. Nii soovitab Öösalu kõigil huvilistel enda osalemine veel täna kinnitada. „Täna saab võistlema veel viie euroga, kuid homme tuleb osalemise eest välja käia kümme eurot,” täpsustas ta.

Tasuta saavad homme Paide linnas, PAIde lasteaia ja Paide Ühisgümnaasiumi juures toimuval 600 meetrisel rulliringil osaleda vaid ajavõtuta lapsed ja hobirullitajad. Kõik, kes soovivad võistelda aja peale ja auhindade eest, neil tuleb tasuda osamaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles