Kirikul on koos kolmandik remondi rahast

Silvi Lukjanov
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh

Möödunud nädalavahetuse heategevuskontserdiga kogus Anna kirik üle 400 euro, terve aasta kestnud annetuskampaaniaga on kiriku remondifondi laekunud ligi 14 000 eurot, mida on veidi alla kolmandiku põrandaremondiks vaja minevast summast.

Anna koguduse õpetaja Lea Heinaste sõnas, et Vana-Veski puhkekeskuse algatusel aset leidnud heategevuskontsert tõi kiriku remondifondi 406,78 eurot. «Kokku on meil nüüd 13 819,78 eurot, kuid kiriku põranda renoveerimine läheb maksma 43 000 eurot. Ehk annetuste korras omaosaluseks kogutud raha on piisav tõendus inimeste huvist kiriku vastu ja muinsuskaitse võtab lõpuks meie remondiprojekti rahastada,» lausus ta.

Heinaste ütlust mööda on Tallinna–Tartu maantee ääres pilku püüdev Anna kirik väga halvas seisus, remonti vajab lisaks põrandale ka kiriku katus. «Katuse tõrvamine maksab 17 000 eurot. Kui põranda ja katuse remonditud saame, tuleb korda teha ka kiriku fassaad,» loetles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles