Tervisekeskused tekitavad kahetisi tundeid

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa perearst Signe Lieberg esmatasandi tervisekeskuste pärast väga ei muretse. On ju neilgi omad plussid ja miinused.
Väätsa perearst Signe Lieberg esmatasandi tervisekeskuste pärast väga ei muretse. On ju neilgi omad plussid ja miinused. Foto: ANDRUS KOPLISTE

Sotsiaalministeeriumi hinnangul võiksid esmatasandi perearstikeskused asuda Paides, Türil, Järva-Jaanis, Imaveres, Aravetel ja Koerus.

Kui Albu valla elanikud käivad juba praegu perearsti juurde Aravetele, Amblasse või Paidesse, siis mõne aasta pärast tuleb perearsti juurde minekuks seada sammud mõnda teise asulasse ka näiteks Roosna-Alliku, Kareda ja Väätsa valla elanikel.

Kahe lapse ema Kady Aas Peetri alevikust tõdes, et perearstikeskuste ühinemine ja seeläbi justkui teenuse kaugenemine tekitab temas kahetisi tundeid. «Ikka on ju hea, kui perearst on käe-jala juures, teisalt on suuremas keskuses rohkem arste,» arutles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles