August toob suvesarjad puhkuselt

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petanki seeriavõistluse järgmine etapp tuleb täna Vallimäel. Sel aastal on aga mängitud ka näiteks Väätsa mõisapargis.
Petanki seeriavõistluse järgmine etapp tuleb täna Vallimäel. Sel aastal on aga mängitud ka näiteks Väätsa mõisapargis. Foto: Dmitri Kotjuh

Augustis naasevad spordisõprade rõõmuks puhkuselt mitmed Järvamaa suvesarjad: sel nädalal petanki ja rattakrossi seeriavõistlused ja järgmisel nädalal rulluisuvõistlus Türi Rull.

Türi spordiklubide liidu juht, petanki seeriavõistluse üks korraldajatest Mati Sadam pole varasematel aastatel tähele pannud, et sarjades osalejatele oleks suvepuhkus suurt mõju avaldanud. «Eelmistel aastatel meil osalejate ärakadumisega probleeme pole olnud ja ka sel aastal püsib inimeste arv väga stabiilsena,» sõnas ta. «Ühel keskmisel etapil on tänavu osalejaid olnud 14–15 paari ehk ligi 30 inimest. Seis on väga ilus!»

Petanki seeriavõistlust on peetud neli–viis aastat. Sadama ütlust mööda on see alati olnud mõnus suvine meelelahutus, kus pole mõtet osaleda «veri ninast väljas».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles