Noorte muusikaliteater vajab abi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üleeestiline noorte muusikaliteater palub kõigil Hooandja kaudu toetada peagi esietenduseni jõudvat lavastust «Hammasrataste vahel».

Teatri looja ja kunstiline juht Kaarel Orumägi annab ühisrahastusplatvormil hooandja.ee teada, et kahel aastal projektiteatrina tegutsedes on nad välja andnud kaks täispikka muusikali ja teinud hulgaliselt väiksemaid kontserte. Juba augustis on Türi kultuurikeskuses esietenduseni jõudmas kolmas omaloominguline muusikal «Hammasrataste vahel». «Kuna muusikali lavastamine ja prooviprotsessi korraldamine on küllaltki kulukas ning muusikaliteatri missioon on pakkuda võimalust kõikidele noortele astuda üles peaaegu professionaalsel muusikalilaval, vajame abi tehnika rendiga seotud kulude katmisel,» kirjeldab Orumägi. Ta täpsustab, et muusikaliteatri proovide ja etenduste ajal on alati kohal olnud professionaalne võttemeeskond, kes tehtut jäädvustab. Eeskätt võttemeeskonna tehnika rendiga saakski head inimesed muusikaliteatrit aidata.

«Türi kultuurikeskuses on proove teinud üle saja laulja, tantsija ja näitleja. Ka muusikaliteatri kunstiline ja tehniline meeskond koosneb noortest tegijatest,» lisab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles