Teetööd jõuavad lõpusirgele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Türi kesklinnas terve suve väldanud teetööd hakkavad Lemminkäinen ASi projektijuhi Margus Kirši ütlust mööda valmis saama ja ilmselt antakse projekt augusti keskel üle. Särevere ja Türi vahel oleva sillaga läheb veidi kauem ja sild loodetakse valmis saada septembri keskpaigaks.

Mis aga saab vanast Särevere–Türi sillast? Maanteeameti Ida regiooni ehitusvaldkonna juht Anti Palmi ütles, et pärast uue silla valmimist jääb vana sild esialgu sinna, kus ta on. Sillale tuleb teha kandevõime test, sest selliseid sildasid on Eestis mitmeid ja maanteeamet püüab välja selgitada, kui suur nende kandevõime ikkagi on. «Pärast ehitust jääb vana sild paika, aga ainult selleks, et me saaksime katsed ära teha. Nii et mõneks ajaks jääb see meenutama olukorda, mis enne oli,» sõnas Palmi. Hiljem sild siiski lammutatakse.

Palmi lisas, et teetööd on kulgenud kõikidel objektidel takistusteta. «Arvestades, et Roosna-Alliku lõigud on pikad ja Türil on linnaline keskkond, on töö läinud väga hästi,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles