Leidlikud lahendused paisutasid maakonna majutuste arvu ligi neljandiku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wittensteini ajakeskuse torniemanda Lilia ütlust mööda on ajakeskuses praegu enim perekülastusi. Kõige sagedamini kuuleb ta lapsi mõtisklemas selle üle, kas kõik seal nähtu ongi päris. Sel suvel on torniemand saanud endale appi kolmeaastase Brenda, kes ajastupärastes rõivastes külalisi tervitab.
Wittensteini ajakeskuse torniemanda Lilia ütlust mööda on ajakeskuses praegu enim perekülastusi. Kõige sagedamini kuuleb ta lapsi mõtisklemas selle üle, kas kõik seal nähtu ongi päris. Sel suvel on torniemand saanud endale appi kolmeaastase Brenda, kes ajastupärastes rõivastes külalisi tervitab. Foto: ANDRUS KOPLISTE

Kuhu minna, mida teha, kus teha? Nii töisteks tegemisteks kui ka vaba aja veetmiseks tundub paljude nende küsimuste üle vaagijate otsus langevat üha enam Eesti keskmesse.

Järvamaa turismiinfokeskuse andmetel majutati eelmisel aastal terve maakonna peale 32 854 turisti, mis on 23% enam kui sellele eelnenud aastal, vaatamisväärsusi külastas 16% rohkem huvireisijaid.

Järvamaa turismiinfokeskuse konsultandi Piret Sihvri hinnangul on hea meel tõdeda, et uusi turismiturule tulijaid ja katsetajaid jagub. Klientidele pole oluline niivõrd see, et majutusasutus oleks kohtade arvult suur, kuivõrd see, et seal pakutaks rohkelt lisateenuseid. Sellele osutab näiteks tõik, et eelmise aasta kümne parema majutusasutuse hulgas on ka mitte just suure kohtade arvuga ettevõtteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles