Järvalannad võistlevad orienteerumise MMil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti orienteerumisliit andis teada, et kinnitas Šotimaal Invernessis peetavate orienteerumise maailmameistrivõistluste koondise, kuhu kuuluvad neli naist ja viis meest, sealhulgas järvalased Evely Kaasiku ja Sigrid Ruul.

Alles teist aastat täiskasvanute klassis võistlev, kuid 2014. aastal lühirajal juba 29. koha saanud Evely Kaasiku ootab tiitlivõistlust väga. «Tunnen, et olen MMiks väga valmis ja kui viimane lihv on tehtud, olen tugevam kui kunagi varem, seda nii füüsiliselt kui ka tehniliselt. Möödunud aastal sai astutud julge sammuga põhi­klassi ja küllalt hea tulemus ette tehtud. MMi loen õnnestunuks, kui näen endas arengut,» ütles neiu.

Maailmameistrivõistlustel võisteldakse viiel medalialal – sprindis, sprinditeates, lühirajal, teates ja tavarajal. Sprindivõistlused peetakse Forresi ja Nairni linnades ning metsadistantsid Šoti mägismaal Invernessi ümbruses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles