Linnameeskond panustab publikuarvu suurenemisele

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond meelitas karikafinaali endale kaasa elama rekordkoguse fänne, ligi pooltuhat inimest. Kohtumisega käis kaasas melu, mida Paides toimuvatel kodumängudel pole enam aastaid.
Paide linnameeskond meelitas karikafinaali endale kaasa elama rekordkoguse fänne, ligi pooltuhat inimest. Kohtumisega käis kaasas melu, mida Paides toimuvatel kodumängudel pole enam aastaid. Foto: Gertrud Alatare

Nagu on alla läinud Paide linnameeskonna tulemused, on kahanenud ka meeskonda kodu- ja välismängudel toetavate inimeste hulk.

Linnameeskonna president Veiko Veskimäe ütles, et kevadiste mänguliste puudujääkide analüüs on neil tehtud ja nad on endiselt seda meelt, et probleemidest saavad nad üle ühtse meeskonnana töötades. «Publikuarvu kasvatada on meil alati kavas olnud, kuid klubi on veel noor ja selle personal ajab jalgpalliasja oma põhitööde kõvalt,» nentis ta. «Seetõttu peame esmalt hakkama saama mänguliste asjadega ja alles seejärel võime mõelda kodumängude sisuliselt parema korralduse peale.»

Viimase paari hooajaga on Paide linnameeskond linna jalgpallistaadionid ehtinud oma meeskonna värvidega. Eelmise laupäeva õhtul linnastaadionil peetud mängus Pärnuga oli esimest korda mudilastele kohale toodud batuut ja spordisõpradele pakkus burritosid ja smuutisid üks Tartu toidumeister. Veskimäe arvas, et toitlustus ja mänguala võiks olla igal kodumängul, samuti peaks reegliks saama bussi käikupanek võõrsil toimuvatele mängudele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles