Paide saab perelastekodu

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Siret Pihelgas usub, et linn saab selle Laial tänaval asuva krundi omanikuks juba lähiajal ja seitsme kuu pärast peaks sinna kerkima ligi 200ruutmeetrine perelastekodu.
Linnapea Siret Pihelgas usub, et linn saab selle Laial tänaval asuva krundi omanikuks juba lähiajal ja seitsme kuu pärast peaks sinna kerkima ligi 200ruutmeetrine perelastekodu. Foto: ANDRUS KOPLISTE

Paide linn ostab Laial tänaval raamatukogu naaberkinnistu, lammutab maja ja kevadeks kerkib sinna uus maja, kus hakkab tegutsema perelastekodu.

Paide linnapea Siret Pihelgas selgitas, et linnal on selleks ettevõtmiseks 23 000 eurot. Laial tänaval asuva maja omanikuga on kokku lepitud, et linn ostab selle 20 000 euroga ja ülejäänud summa eest loodetakse maja lammutada. «Lammutustöödeks võib raha natuke nappida, kuid loodame, et kuna tegu on lastekoduga, aitavad meid ka ettevõtjad,» lisas ta.

Pihelgas selgitas, et tühjale kinnistule ehitatakse uus maja riigi rahadega ja selleks on sotsiaalministeeriumiga kokkulepped olemas. Uus maja peaks tulema 170–180ruutmeetrine ja ehitushinnaks on kavandatud 170 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles