Rannas madistasid maadlejad

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba mitmendat korda peeti rannamaadluse võistlusi Järvamaal. Laupäeval õnnestus järvalastel võita neli esikolmikukohta, sealhulgas Janar Kulbil meistritiitel.
Juba mitmendat korda peeti rannamaadluse võistlusi Järvamaal. Laupäeval õnnestus järvalastel võita neli esikolmikukohta, sealhulgas Janar Kulbil meistritiitel. Foto: Andrus Kopliste/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Laupäeval madistasid Väinjärve ääres Eesti rannamaadluse meistritiitlite nimel matimehed ja -naised. Kodupubliku toel võtsid järvakad neli esikolmikukohta.

Maadlusklubi Järvamaa Matimehed treener Mati Sadam andis teada, et osalejaid oli võistlustel 50–60, nende seas ka Eesti meistrivõistluste medalivõitjaid, kes ei peljanud end ja oma oskusi rahva hulka näitama tulla.

Järvamaa maadlejaid oli väljas seitse, kõik mehed ja noormehed. Üle 70 kg kaaluvatest kadettidest tuli esimest korda võitjaks Koeru oma poiss Janar Kulp. Täiskasvanutest oli Mihkel Iljin (üle 90 kg) teine ja noortest Helari Okas (kuni 50 kg) ja Erko Lilletai (kuni 60 kg) kolmandad. Ülejäänud matimehed said neljandad kohad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles