Mis inimene ta küll on?

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle autoga sõitis Hengo eelmisel nädalal Imavere vallas Käsukonna külas otsa viieaastasele poisile ja vankris olnud imikule.
Selle autoga sõitis Hengo eelmisel nädalal Imavere vallas Käsukonna külas otsa viieaastasele poisile ja vankris olnud imikule. Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Nädalatagune uudis, et ka varem purjuspäi auto juhtimise eest karistatud Hengo sõitis joomase peaga otsa lastele, kellest üks senini haigevoodis lamab, pani paljud inimesed küsima: «Mis inimene ta küll on?» Järva Teataja käis Hengo kodukohas kohalike ja tema pere käest sellele küsimusele vastust otsimas.

Nii kohalikud kui ka Hengo pere tunnistavad, et see oli üksnes aja küsimus, kui midagi sellist juhtub, sest juhiloata ja joobes olekus auto rooli istumine pole sealkandis mingi haruldus. Ei tohi üksnes suurele teele (Tallinna–Tartu maantee) minna, sest seal võib politseile vahele jääda.

Hengo suhtumist purjuspäi roolikeeramisse ilmestab hästi emale antud lubadus. Kui ema palus pojal endale enam mitte autot osta, vaid jalgrattaga sõita, sest napsise peaga kipub ta rooli taha, lubas Hengo, et sõidab ainult küla vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles