Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

*Kuu aega tagasi lahvatanud skandaal, kus linna üks juhtivpoliitik Kulno Klein viis linnastaadionilt endaga seotud Sillaotsa õppesõiduväljakule soojaku, võib lõppeda linnapeale umbusaldushääletusega.

*Naiste jalgpalli teises liigas mängiv Paide linnanaiskond Tapa on hea näide maakondadevahelisest koostööst. Võistkond ühendab kahe maakonna spordihuvilisi neide, kes palve peale ei pelga isegi kleitides pallimurule minna.

*Kolmapäeval lõppes tööde näituse, muusika ja diplomite andmisega Metsajõe puhkemajas kolm päeva kestnud Saara kirjastuse korraldatud käsitöökool, mida peeti juba viiendat korda.

*Kui aeg on sealmaal, et ülikool läbi ja diplom taskus, ei sulge mitte kõik enda selja taga kooliust, mõned lähevad sinna hoopis tagasi. Õpetama. Kirumist on palju, amet olevat samuti raske, kuid minejad on esimese hooga õhinas. Mis saab siis, kui aasta-paar möödas? Kas õhinat jagub ja agarus pole teinud ogaraks? Millised olid ootused, mis on osutunud müüdiks, arutlevad esimese tööaasta järel eesti keele ja kirjanduse õpetaja Sandra Oksaar (25) Laupa põhikoolist ja kunstiõpetuse õpetaja Elis Mets (25) Türi põhikoolist.

*Jahilkäik või retk seene- ja marjametsa võib kaasa tuua koduste sigade katkuga nakatumise, hoiatab Järvamaa veterinaarkeskuse juhataja Andrus Leis. Ta täpsustas, et kui inimestele ei tee seakatk mitte midagi, siis kahju loomakasvatusele on korvamatu.

*Kolmapäeval veidi pärast tööpäeva lõppu jõudis Paidesse tagasi Järvamaa tütarlastekoor, kes pälvis USAs San Franciscos mainekal koorivõistlusel Golden Gate Veljo Tormise loomingu õnnestunud esitamise eest eripreemia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles