Linnavolinik: see on sigadus

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast 3. juulit, kui Paide spordi- ja tervisekeskuse nõukogu otsustas anda soojaku Kesk-Eesti õppesõiduväljakule, on üks soojaku otsaseintest kinni ehitatud.
Pärast 3. juulit, kui Paide spordi- ja tervisekeskuse nõukogu otsustas anda soojaku Kesk-Eesti õppesõiduväljakule, on üks soojaku otsaseintest kinni ehitatud. Foto: ANDRUS KOPLISTE

Soojakuskandaali tõttu linnajuhtidelt vastutust nõudvaid opositsioonipoliitikuid ei rahuldanud linnapea Siret Pihelga vastused ja Järva Teataja andmeil kaaluvad Isamaa ja Res Publica Liidu ning Reformierakonna poliitikud linnapeale umbusalduse avaldamist.

Soojaku teemal kõige rohkem sõna võtnud linnavolinik Viktor Kasak kinnitas, et linnajuhtide käitumisega ei saa ta kuidagi rahul olla ja opositsioon pole nõus, et skandaal maha vaikitakse. «Me ei saa heaks kiita pretsedenti, kus poliitik teisaldab linnale kuuluvat vara ja kui see avalikuks saab, tehakse paberid tagantjärele korda,» sõnas ta. «See on sigadus.»

Kasak rõhutas, et kui võimulolevad poliitikud püüavad jätta muljet, et Sillaotsa õppesõiduväljakule viidud soojak on väärtusetu asi, siis tema arvutuste järgi maksab see tuhandeid eurosid. Ta kinnitas, et kui suvepuhkuste aeg mööda saab, otsustab opositsioon, kuidas selle teemaga edasi minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles