Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Kuigi esialgu Paide turukioskite hanke võitnud ehitaja loobus ja välja tuli kuulutada uus hange, võib turg valmida juba augusti lõpus või septembri alguses.

*Järva maavalitsuse koosseisus alustab 27. juulil tööd koostööjuht. Valitud inimesed kasuks rääkis põhjalik eeltöö.

*Pühapäeva hommikul kõlas Türi vallas Takkasaare talu õuel tummise karjasepasuna jõuline jõrin, millega maaeluminister Urmas Kruuse kuulutas üleeestilise avatud talude päeva avatuks. Järvamaa talud tõdesid eelmise aastaga võrreldes enneolematut huvi.

*Amblas Pikal tänaval vahetas omanikku endise pastori Albert Vatteri maja ja koristustööde käigus ilmus mulla alt välja salapärane kivitükk.

*Murdmaks neid viis aastat kimbutanud ebaõnne, kulutas David Sultanjantsi tiim nädalavahetusel sõidetud auto24 Rally Estonial öise aja autoremondiks, magas kolm tundi ning startis katkestamise järel superralli süsteemis uuesti.

*Laupäeval leidis Põhjaka mõisa restorani hoovis aset neljas Kahvliahvi kokakool, kuhu kogunes sadakond inimest. Valmistati erinevaid roogasid, meisterdati ehteid ja soovijad said massaaži.

*Koigi vallas elava Kaie Altmetsa aiamaal on erilisel aukohal nõges, sest ta usub, et just tänu sellele taimele püsib 60le lähenev naine noorusliku, terve ja elurõõmsana.

*Esmaspäeva hommikul jõudis Põhja-Eesti regionaalhaigla verekeskuse ja Eesti kaitseväe doonoritelkide ringreis juba üheksandat korda Paidesse.

*Teisipäeval Wabalinna majas Villu Talsi ja soomlase Timo Alakotilaga musitseeriv, Inglismaal tuule tiibadesse saanud Tuulikki Bartosik eelistab suurtele lavadele ja pealinna melule pigem väiksemat seltskonda ning siirast huvi uue ja värske kuulamiskogemuse järele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles