Kahvliahvi kokakool võtab lapsed kööki kaasa

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh

Laupäeval leidis Põhjaka mõisa restorani hoovis aset neljas Kahvliahvi kokakool, kuhu kogunes sadakond inimest. Valmistati erinevaid roogasid, meisterdati ehteid ja soovijad said massaaži.

Sel aastal tehti kokakoolis Põhjaka mõisa restorani peakoka juhendamisel rabarberimahlast kisselli, mida serveeriti tatravahvli ja kohupiimaga. Toidu­blogija Mari-Liis Iloveri õpetuste järgi valmistas iga töötoas osaleja endale ühe soolase ja ühe magusa koogi. Viljandist kohale tulnud Rohelise Maja kohviku omanikud Kaari ja Enn Onni tutvustasid aga oma pere lemmikrooga ciabatta-pitsat grillahjul.

Kokakool ei piirdunud aga vaid söögitegemisega. Moedisainerid Anu Samarüütel, Karolin Kuusik ja teatrikunstnik Kaili Viidas näitasid, kuidas käbidest, samblast, marjadest ja kividest ehteid valmistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles