Laupäeval leidis Põhjaka mõisa restorani hoovis aset neljas Kahvliahvi kokakool, kuhu kogunes sadakond inimest. Valmistati erinevaid roogasid, meisterdati ehteid ja soovijad said massaaži.
Tellijale
Kahvliahvi kokakool võtab lapsed kööki kaasa
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel aastal tehti kokakoolis Põhjaka mõisa restorani peakoka juhendamisel rabarberimahlast kisselli, mida serveeriti tatravahvli ja kohupiimaga. Toidublogija Mari-Liis Iloveri õpetuste järgi valmistas iga töötoas osaleja endale ühe soolase ja ühe magusa koogi. Viljandist kohale tulnud Rohelise Maja kohviku omanikud Kaari ja Enn Onni tutvustasid aga oma pere lemmikrooga ciabatta-pitsat grillahjul.