Janno Reim: see on hea tuju garantiiga tükk!

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Vadi tekstile loodud lavateos «Ma olen Ivo Linna» on kirjutatud spetsiaalselt 50. sünnipäeva tähistanud näitleja Raivo E. Tammele, see pajatab nii tõeseid kui ka fantaasiarohkeid lugusid mõlema suure lavamehe elust.
Urmas Vadi tekstile loodud lavateos «Ma olen Ivo Linna» on kirjutatud spetsiaalselt 50. sünnipäeva tähistanud näitleja Raivo E. Tammele, see pajatab nii tõeseid kui ka fantaasiarohkeid lugusid mõlema suure lavamehe elust. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Kolmapäeval Nordea kontserdimajas esietendunud Raivo E. Tamme ja Urmas Vadi monolavastuses «Ma olen Ivo Linna» on lisaks Linnat kehastavale Raivo E. Tammele veel tegelasi. Muusikalise poole eest kannab hoolt Super Hot Cosmos Blues Band, kes esitab Rock Hoteli loomingu paremikku kuuluvaid lugusid. SHCBB solist Janno Reim ütleb, et pakkumise üle teha kaasa teatritükis bänd kaua ei mõelnud ja nõusse jäädi kohe.

Kuidas esietendus läks, kas närv oli ka suurem kui mõne «tavalise» kontserdi eel?

Esikas läks väga hästi. See oli väga meeleolukas ja tõsi, ka suhteliselt adrenaliinirikas kogemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles