Vibulaskjatele jagus hõbe- ja pronksmedaleid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Puusepp
Kristjan Puusepp Foto: Eesti Vibuliit

Itaalias toimunud Euroopa noorte GP-lt naasevad Türi vibukooli noored medalitega: Lisell Jäätma ja Kristjan Puusepp said segavõistkonna arvestuses hõbemedali, neidude võistkond võitis võistkondliku pronksmedali ja Kristjan Puusepp individuaalse pronksmedali.

Türi vibukooli noored Lisell Jäätma, Kristjan Puusepp, Meeri-Marita Paas, Kristi Ilves ja Artur Aas osalesid 13.-18. juuli Itaalias, Roomas Euroopa noorte GP II etapil. Võistlus toimus kadettide ja juunioride vanuseklassidele, sportvibu ja plokkvibu klassides. Medalistid selgitati nii individuaalses, võistkondlikus kui segavõistkondlikus arvestuses.

Kvalifikatsioonivõistlus toimus 14. juunil. Plokkvibu kadetid neidude klassis saavutas Kristi Ilves 7. koha tulemusega 659 silma, Lisell Jäätma 11. koha tulemusega 647 silma ja oma esimestel rahvusvahelistel võistlustel võistlev Meeri-Marita Paas 15. koha tulemusega 591 silma. Plokkvibu kadetid noormeeste klassis saavutas Kristjan Puusepp 5. koha 679 silmaga ja Artur Aas 9. koha 669 silmaga. Segavõistkondade arvestuses lõpetati kvalifikatsioonivõistlus 3. koha ja 1338 punktiga. Plokkvibu kadettide naiskondade arvestuses saavutasid meie neiud kvalifikatsioonis 3. koha 1897 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles