Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Järvamaa taksoturg saab ühe tegija juurde. Alates sellest nädalast tegutseb Järvamaal lisaks Paide Taksole ja Järva Taksole uus pakkuja.

*Prokurör taotles Järvamaal inimestele otsa sõitmises kahtlustatava mehe vahistamist, kohus pidas taotlust põhjendatuks. Järva Teataja kirjutab, mis juhtus Imavere vallas neljapäeva õhtul.

*Üks nädal veel ja liiklusseisakud Türil jäävad minevikku, lõplikult valmib tee liiklejatele augusti alguseks.

*Saimi ja Annes Sapp elavad majas, mis on ehitatud keset põlde. Ometi pakuvad piisavalt varjulisust hekid ja puud, millest osa pärit Annese vanaema aegadest.

*Pea 20 aastat tagasi armastuse tõttu Ameerikasse läinud järvalased Raili Robbie ja Anu Roosaare Barger igatsevad siiani taga siinset talvekülma, isegi Eesti väiksus ja mornid näod tänavapildis on talutavad, siinse toidu headusest rääkimata.

*Evely Kaasiku on Eesti tipporienteeruja, kes pärineb sportlikust perest ja on orienteerumisega tegelenud juba kümme aastat. Orienteerumispisiku saigi ta just oma vennalt, kes suusaorienteerumisega tegeles.

*Tervise arengu instituudi andmetel sureb kõige rohkem inimesi vereringeelundkonna haiguste tõttu. Järvamaal läks eelmisel aastal manalateed 390 inimest, südamehaigused moodustavad põhjustest 58,5 protsenti. Kuigi valdavalt on tegu eakate probleemiga, on arstide sõnul ohumärgiks südamehaiguste suurenev levik noorte seas.

*Rubriigis „Suvitajad“ vahendavad suvemeelolusid Liisa Hendrikson ja Jaanus Vaiksoo.

*Kaarel Aluoja kirjutab rubriigis „Vana ja uus pilt“ Paide Vallimäest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles