Järvamaa taksoturg saab ühe tegija juurde

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi elanikuna teab Johannes Liiv, et vajadus taksoteenuse järgi on olemas. See andis julgust ka uue ettevõttega alustada.
Türi elanikuna teab Johannes Liiv, et vajadus taksoteenuse järgi on olemas. See andis julgust ka uue ettevõttega alustada. Foto: Dmitri Kotjuh

Alates sellest nädalast tegutseb Järvamaal lisaks Paide Taksole ja Järva Taksole uus pakkuja. Paide linnavalitsuselt on Kunde Takso OÜ omanik ja juhatuse liige Johannes Liiv taksoveoloa ja sõidukikaardi juba saanud ning esimesed kliendidki on teenindatud. Seda, et Paides ja Türil, mis on praegu tegutsevate taksofirmade põhipiirkonnaks, kitsaks läheks, Liiv ei arva. Mees töötab praegu veel Järva Taksos juhina ja tema tähelepanekut mööda on pigem tegu, et kõik soovijad sihtkohtadesse toimetada. Eriti suur nõudlus on nädalavahetustel ja suurürituste ajal, mil kliendid peavad suisa järjekorras ootama.

Kuigi uus taksofirma on oma põhiliseks teeninduspiirkonnaks märkinud Paide linna ja Türi valla, siis Liiv kavatseb põhirõhu panna rohkem just Türile, kus praegu teenusepakkuja puudub. «Potentsiaali on – suurte pidude ja ürituste ajal on taksodest põud. Olen põline Türi elanik ja näen, et linn ja selle lähiümbrus on taksoteenusest täiesti katmata, seepärast tahangi just siin teenust pakkuma hakata ning teha seda 24/7,» selgitas Liiv.

Ta lisas, et esialgu kuulub ettevõtte taksoparki üks auto, ent kui peaks vajadus tekkima, saab teise masina lisaks võtta. «Auto on tegelikult olemas, vaja veel luba hankida ja nõuetega vastavusse viia,» ütles ta. Esimesed kliendid on vastse ettevõtte teenuseid juba ka kasutanud, ent kuna Liiv ise on veel teise ettevõtte palgal, saab ta oma ärile täielikult pühenduda alates augusti lõpust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles