Türi linna teeremondil lõpp juba paistab

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üks nädal veel ja liiklusseisakud Türil jäävad minevikku, lõplikult valmib tee liiklejatele augusti alguseks.

«Järgmisel nädalal paneme liiklejate kannatlikkuse veel piisavalt proovile, kuid asfalti teisiti maha ei saa,» sõnas Türi linna läbivat Pärnu–Rakvere maanteed remontiva Lemminkäinen ASi projektijuht Margus Kirš. «Teeremont on kulgenud plaanipäraselt ja sõidutee saab liiklejatele valmis augustikuu alguseks. Siis jätkame kõnniteede ja haljastusega. Lõplikult anname maantee projekti järgi üle sügisel,» selgitas ta.

Türi halduse aednik Kristi Aas soovitas linnas tehtavaid ehitustöid võtta kui linna ilusamaks muutmise etappi. Kui praegu tundubki, et kesklinna tuleb liiga palju kivi, siis nii see pole.  Varasema asfalttee asemel olevale ringristmiku haljasalale tuleb Aasa teada kaks ringi, kuhu istutatakse roomavat kadakat, dekoratiivseid põõsaid ja kindlasti palju lilli. «Linn saab haljastuselt ilusam ja tänu ringliiklusele muutub siin autosõit sujuvamaks,» uskus ta. «Kevadest on kavandatud tuua kesklinna tagasi ka varem parklas olnud lilleamplid,» teadis Aas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles